Even voorstellen:

Mijn naam is Thea van Aken, eigenaar van “van het Florijntje” labradorkennel.

Waarom is de naam het Florijntje? Uiteraard niet omdat we onze prachtige pupjes voor een florijntje verkopen,
maar simpelweg omdat de kennel aan de Florijnstraat in Oosterhout ligt.

Jaren geleden nadat we onze Dobermann Pinchers hebben moeten laten inslapen en we absoluut niet zonder dieren kunnen, werden wij verliefd op de Labrador Retriever. Deze gezellige, aanhankelijke en stoere chocoladebruine hond Koko kwam in ons leven en had al snel ons hart gestolen. Omdat één ook maar zo alleen is kwamen Twister en Misty erbij. Vanuit deze drie oermoeders is van het Florijntje Labradors ontstaan en zijn er vele dochters bij ons gebleven en hebben we een groot aantal nesten gehad.

Bij van het Florijntje staat socialisering hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat de pupjes veel in contact komen met volwassenen en kinderen.
Zodra de pupjes geboren zijn, komen regelmatig onze kleinkinderen en vrienden op bezoek om ze te knuffelen.
Ook komen de pupjes al vroeg in contact met de ‘grote’ honden.

Van het Florijntje beschikt over een groot omheind terrein, waar de honden naar hartenlust kunnen rennen, spelen,
graven en natuurlijk ook kattenkwaad kunnen uithalen.
Daarnaast hebben we speciaal ingerichte puppyhuisjes waar moeder en pups rustig kunnen bijkomen van de bevalling en in alle rust en ruimte kunnen opgroeien tot schattige monstertjes.

Enkele zakelijkheden

Wij werken met een koopovereenkomst, chip en stamboom. U als nieuwe eigenaar krijgt alle advies en begeleiding die u wenst. Wij organiseren puppy kijkdagen, waarop u vaak kan komen kijken naar uw nieuwe familielid tot het moment komt dat u hem of haar eindelijk mee naar huis mag nemen.

Elke hond waar wij mee fokken en uiteraard ook de dekreu, zijn onderzocht op de kwaliteit van de heupen, ellenbogen, DNA en ogen. Als pupkoper krijgt u uiteraard inzage in al het papierwerk.

Kortom, u koop bij ons een sociale, gezellige en gezonde pup, die zijn mannetje/vrouwtje zeker staat!

Sluit Menu