Even voorstellen
Mijn naam is Thea van Aken van Labradorkennel Van het Florijntje.
Waarom de naam Florijntje? Uiteraard niet omdat we onze prachtige pupjes voor een florijntje verkopen, maar simpel omdat de kennel aan de Florijnstraat in Oosterhout ligt.
Jaren geleden, nadat wij onze Dobermann Pincher hebben moeten laten inslapen en we absoluut niet zonder dieren kunnen, werden wij verliefd op de Labrador Retriever. Deze gezellige, aanhankelijke maar zeker geen 'watje' van een hond had al heel snel ons hart gestolen en Koko, een chocobruin teefje kwam in ons leven. En omdat één ook maar alleen is kwam Twister erbij, een blonde teef. Misty, onze zwarte, werd nummer drie.

Twister heeft begin 2003 een nestje gehad en we konden het niet laten... één van haar dochters mocht blijven en Anne is inmiddels een ondeugende puber. Misty heeft eind 2003 haar eerste nestje gehad van vier chocoladebruine pupjes, die allemaal een heerlijk thuis hebben gevonden.

Bij Van het Florijntje staat socialisering hoog in het vaandel, d.w.z. dat de puppy’s veel in contact komen met mensen en kinderen. Zodra de pups geboren zijn, komen regelmatig onze 7(!) kleinkinderen op bezoek om ze te knuffelen.

Van het Florijntje beschikt over een groot omheind terrein, waar de honden naar hartelust kunnen rennen, spelen, graven en kattenkwaad kunnen uithalen. Verder hebben we een speciaal puppyhuisje waar moeder en pups rustig bij kunnen komen van de bevalling.
Enkele zakelijkheden
Wij werken met een koopovereenkomst en stamboom. U als nieuwe eigenaar krijgt alle advies en begeleiding die u wenst, en u mag zo vaak komen kijken naar uw nieuwe aanwinst als u wilt tot het moment dat u hem of haar mee naar huis mag nemen.
Elke hond waar wij mee fokken (en uiteraard ook de dekreu) is onderzocht op heupen, ellebogen en ogen. Als pupkoper krijgt u uiteraard inzage in alle papieren.

Kortom, u koopt bij ons een heerlijke, sociale, gezellige en gezonde hond, die zijn mannetje/vrouwtje zeker staat!
Van het Florijntje
Labradors
Thea van Aken
Florijnstraat 14
4903 RM Oosterhout
tel: +31 162 694021
gsm: +31 6 53651951
 
© 2004-2018 Van het Florijntje Labradors